fredag den 26. juli 2013

I dag.. for 5 år siden..

Det er muligvis en smule sentimentalt for tiden, men min blog handler ikke kun om kreativitet, men også om hverdags tanker -  og der sker mange ting i mit liv, og ikke mindst i mit hoved for tiden. Nogle gange er det godt at få "det" ud, sagt, skrevet eller måske endda råbt. Nogle gange til venner, andre til familie og måske endda bare til sig selv, det behøver ikke at være noget mange andre behøver at involvere sig i. "Det" kan være mange ting, og uanset hvad, så er det vigtigt at tillade sig selv både at være glad, men også at være ked af det - og at vise det..

I dag er det præcis 5 år siden at jeg kommer hjem fra ferie og får at vide at min far er død.. Det er en meget syrealistisk oplevelse, på trods af jeg vidste det var den vej det gik, og endda nogle gange håbede på det - for hans skyld. For han var syg, han var meget syg.. Ude af stand til at tage vare på sig selv, eller på andre. Det er oftest det der er fokus på, men det er ikke det jeg husker, jeg husker min far - ham der var livsglad og altid lavede aktiviteter med os. Ham savner jeg! For det er okay at savne - og måske endda sundt? 

Nogle gange tænker jeg om man bare tager sine forældre for givet, og glemmer at fortælle dem hvor taknemmelige man er for deres ubetingede kærlighed og den hjælpende hånd de altid står klar med. Der skal så lidt til at glemme det, mens vi har så travlt så travlt, men en skønne dag er det måske for sent. Jeg håber dette kan være en lille påmindelse om at huske at bruge tid på de person og ting der virkelig er vigtige her i livet, og mindre tid på praktiske gøremål. Vi tager ofte andre for givet og det er endda blevet så moderne at have stress (og ja, det er da forfærdeligt for dem der virkelig bliver ramt), men er det ikke vigtigere at omgives af de ting der gør dig glad og de personer du elsker, end at opvasken er taget og nullermanden under sofaen er væk?? Skal der virkelig en drastisk livsbegivenhed til før vi opdager hvad der virkelig har betydning?

Ha' en dejlig weekend! Jeg skal på besøg i nr. 16 og jeg glæder mig :o)
Kh. Kala.

P.S. der kommer snarest opdatering på mine kreative projekter hen over sommeren, for jeg har bestemt ikke siddet stille :o)

mandag den 22. juli 2013

Farvel til en dejlig arbejdsplads

I onsdags havde jeg sidste arbejdsdag, efter to dejlige og lærerige år i selskabet. Det betød samtidig farvel til mine kollegaer. Jeg er ikke den store fan af "farvel" og forsøger mig altid med "på gensyn" i stedet for. Derfor havde jeg ikke gjort et stort nummer ud af det og bare bagt en feriekage som sædvanligt.

Mine kollegaer havde imidlertid andre planer.. Jeg var indkaldt til status møde, på den opgave jeg har arbejdet på de seneste uger. Mine kollegaer var derimod indkaldt til noget helt andet, så der dukker jeg intetanende op til afskedskomiteen - det gør det ikke ligefrem lettere at sige farvel.

De havde købt en afskedsgave som lige ramte plet. Et skønt armbånd fra Anne Black! Jeg er vild med hendes enkle og dog meget elegante udtryk og som en bonus passer det perfekt til mine meget spinkle håndled. Nu bliver jeg jo næsten nødt til at eje de matchende øreringe :-)

fredag den 19. juli 2013

Nu snart med stole

Inden mine to travle - men meget gode - uger, gik jeg i gang med at slibe stole ned. Jeg havde fundet stolene på Den blå avis, men de trængte i den grad til en kærlig hånd, da de blandt andet kun var målet på de øverste flader og på ben og sæde var der en del ridser. De blev slebet og altanen blev omdannet til malerstation ved hjælp af en masse sorte sække. Stolene skal tørre i fire uger før de er klar - så i må vente en uge med at se resultatet :-)

søndag den 14. juli 2013

Back to reality

Ligesom mange andre steder her i Blogland, har der været stille på bloggen - jeg har nemlig haft ferie! Først en uge med 120 kms pendling frem og tilbage fra arbejde og daglige gøremål, til fejring af lillebrors studentereksamen, dimission, vognkørsel, og påsætning af hue. Derefter en uge på Roskilde Festival og nu en uge med arbejde, jobsøgning, boligovervejelser og restitution efter en uge med alt for meget søvn og alt for meget (og dog ikke så meget) alkohol. Men jeg er her stadig - og i får updates de kommende dage. Først skal søndagen nydes i selskab med familien og det 88-årige fødselsdagsbarn.

God søndag til jer alle :o)
Kh. Kala.