fredag den 30. august 2013

Fund i Søstrene

I går da jeg cyklede hjem fra arbejde, begyndte det at dryppe fra en stor sort sky. Jeg besluttede derfor at det var en god undskyldning for at svinde ind i Søstrene Grene, selvom jeg ved det altid kommer til at koste. I går var ingen undskyldning, for jeg fandt de fineste æsker, en formet som en bog til bare 18,80 og en rund der er perfekt til opbevaring af elastikker, klips og andre finder på skrivebordet, denne til bare 6,90. Rene fund hvis i spørger mig! Det var ret svært at nøjes med de to :-)

Billedkvaliteten er ikke den bedste, da det er taget med min mobil i går aftes. Men skynd jer ind i Søstrenes og se dem rigtig!

tirsdag den 20. august 2013

Lovebirds

I lørdags var vi til bryllup. Brudeparret ønskede sig penge, men jeg synes det er så kedeligt at komme med en kuvert med nogle sedler i. Så jeg fik lavet en lille personlig trææske, som jeg havde malet i lilla perlemor (brudens ynglingsfarve), ovenpå tegnede jeg et morderne monogram og så fik jeg hæklet to lovebirds. Æsken blev fyldt med 20-kroner og passede perfekt til formålet. Jeg havde selv svært ved at få hænderne ned da den var færdig, og heldigvis fald den i lige så god jord hos brudeparret.




Har du selv lyst til at lave et par hæklede lovebirds, så kan opskriften findes her.

tirsdag den 6. august 2013

Aftentur ved åen

Har i aften været en tur ved åen sammen med to veninder. Nogle gange er det ikke så dårligt at være på besøg i sin hjemby, selvom den efterhånden er lidt forladt og tom, både hvad angår omgangskreds og butikslivet.

mandag den 5. august 2013

Ferie billigt til salg

Hvorfor er det at ens ferie altid går så forbandet stærkt? I går kom jeg hjem efter 5 fantastiske - og meget varme - dage i Budapest. Hvilket for mit vedkommende var den sidste ferie for denne sommer. Desværre. Men nu har jeg en uge tilbage på arbejdet, inden jeg har nogle fridage og så starter på det nye job 22. august. Jeg er meget spændt og glæder mig til at møde alle de nye kollegaer, men samtidig også en smule nervøs - men skal man ikke også blive det? I næste uge vil jeg bruge mine fridage på at opdatere bloggen med alt det både kreative og mindre kreative jeg har bedrevet i min ferie.

Til jer der stadig har ferie - nyd den!
Til alle jer andre: God sommer :o)
Kh. Kala.

DIY: usynlige lapper

Åh nej, kender i ikke alle det at ens ynglingstøj går i stykker?


Mine røde jeans er revnet, eller det vil sige jeg stak fingeren igennem dem, da jeg har en utrolig dårlig vane med at bruge bæltestropperne til at hive bukserne op med. Det er nærmest umuligt at sy så det bliver pænt, på grund af de mange stykker stof lige på området. Heldigvis har jeg snart prøvet det så mange gange, at jeg ved der er håb forude.

Materialer:
- Strygelap i denim - eller det materiale som tøjet er i (kan købes i de fleste stofbutikker, dog varierer priserne meget)
- Strygejern
- Viskestykke
- Strygebræt

Fremgangsmåde:
Klip strygelappen til så den passer på området. Det er vigtigt at der er minimum 2 cm lap der går udover hullet, ellers vil lappen ikke blive siddende. Jeg har klippet lappen så den er skjult under syningen i mine jeans.

Placer lappen på indersiden at tøjet, med limsiden mod hullet.


Brug viskestykket til at lægge imellem strygejern og lap, så sikres at der ikke kommer overskydende lim på strygejernet. Inden du stryger lappen på, er det vigtigt at tjekke at hullet er korrekt placeret, så der ikke kommer buler i stoffet.

Stryg over viskestykket i ca. 1 minut, lad det køle et minut og mærk om lappen sidder ordentligt fast. Gør den ikke, holdes strygejernet forsigtigt på det løse sted på lappen i 25 sekunder.


VUPTI! Så er dit ynglingstøj næsten så godt som nyt, og du kan ikke en gang se at det er lappet! :o)